Prenumerera på

Lantbrukets Affärer

Lantbrukets Affärer är en privatägd tidning som startades 1994. Vi som ger ut den lever och verkar under samma villkor som våra läsare och annonsörer. Vi vet vad vi talar om när vi beskriver företagandets villkor i Sverige. Tidningen är helt fri och oberoende, därför behöver vi inte väja för sanningen hur obehaglig den än må vara. Detta har gjort att vi har vunnit respekt och tidningen har fått ett grundmurat gott rykte.

Under 2019 firar Lantbrukets Affärer 25 år vilket kommer att firas på olika sätt. Bland annat lanserar vi en app som ger en helt ny läsupplevelse. Dessutom kan du med hjälp av talsyntes lyssna på tidningen när du arbetar med annat!

Genom Lantbrukets Affärer får du som läsare information om aktuell forskning, djup och bred kunskap inom de områden som berör lantbruket samt granskning och analys. Vi bevakar kontinuerligt aktuella frågor som berör digitalisering, ny teknik, odling av olika slag, djurproduktion, energi, ekonomi och näringspolitik.

Vårt mål är att du som läsare ska hitta något nytt i varje nummer som bidrar till nytt tänkande och bättre ekonomi.

Lantbrukets Affärer ges ut 12 gånger per år.
Ordinarie pris för helårsprenumeration är 980 kr (inkl. 6 % moms).

Vi erbjuder ett ”Prova på-pris” till dig som är förstagångsprenumerant, för endast 784 kr får du 12 fullspäckade utgåvor!

Klicka på länken nedan eller ring 040–40 86 80.
Alternativt maila uppgifterna till prenumeration@lime.nu.
(om  annan faktureringsadress  – ange även denna)

Jag vill börja prenumerera